Flake studios two flakes on a mission

Two flakes on a mission

Denne blog er skrevet af two female flakes of 40 something der lever i en verden af valg, idealer og drømme, som vi vil undersøge og videregive i forskellige formater på Flakestudios.com

Vores tanke er at udforske denne verden i øjenhøjde. Alt det vi fascineres af, misunder og undres over, længes efter at eje eller være, at kunne eller gøre. Og så kan det naturligvis ikke undgåes, at mode og design bliver en stor del af eventyret. For lets face it. Vi er jo i bund og grund to old school designere med hjerter, der banker for alt det der skinner og lokker med lækkerhed. Og ja, der bliver nok også noget homemade stuff. Hvordan kan der andet med fire hænder, der savner at have fingrene begravet i kreative projekter til albuerne? Men præcist hvordan dette kommer til at udmønte sig, må tiden vise. Men en ting er sikkert – det er vores mål at have det sjovt, mens vi er her.

Så – free your willy and lets pretend we were Bunny Rabbits. 

For det er altid god stil at tegne udenfor boksen og turde være sig selv. Også selvom det ikke er det letteste i verden.

Derfor lukker vi op for posen, springer ud i det med begge ben og nyder turen. Så tilgiv os, hvis vi famler lidt i blinde og det af og til leverer pinsom læsning. Til vores forsvar, er det alt sammen sandt.

Stick around for more

Marie & Loa aka two Flakes in Flakestudios

Tidligere indehavere af brandet Dixie Grey og nu on-a-rumbly-rocky-road-of-adventures.

#passthecake #lickyourlife #thosepantsaremine #flakestudios #stilllookinglike35thankyouverymuch  #itsnotajoke #itsthetruth #twoflakes #MClicensat40isnotacrisis #marcisnotmyloverhesmyaddicition #dontdreamlifeliveit #momwho  #isironmanforpeoplewhoforgotaboutsex #dontmindmyballs #fashionisnonobrainer #clothesarestories #liveit #loveit #fuckit #oratleastenjoytheride

GemGemGemGem

GemGemGemGem

GemGemGemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem