#FlakeStudios on a mission

Twoflakes udforsker en verden af design. Alt det vi fascineres af, misunder og undres over, længes efter at eje eller være. Vi drages imod de mennesker og brands, der rammer et originalt udtryk og skaber en oplevelse, der får vores hjerte til at banke. De brands der får os til at glemme, at der findes afdrag, der skal betales og unger, der skal have vinterstøvler.

Flakestudios udforsker verdenen, udfra den overbevisning, at de ting vi vælger at købe, tage på og omgive os med, fortæller en historie om, hvem vi er og vores værdier. At vi kan blive beriget i oplevelsen og ikke bliver dummere af at se fantastiske ud eller drømme om, at gøre det, uanset alder og økonomi.

Så free your willy and lets pretend we were Bunny Rabbits. For det er altid god stil at tegne udenfor boksen og turde være sig selv, selvom det ikke er det letteste i verden.

Derfor lukker vi også op for posen, der rummer historierne om, hvordan det er at være two female flakes of 40 something i en verden af valg, idealer og drømme. Tanker, der konstant banker på og insisterer, at ‘ja, du har brug for at købe et par Stella sko til 3000 kr. lige nu’ eller normer der begrænser, med ‘nej, det tid til en fornuftig pagefrisure’.

Tilgiv os, hvis det bliver pinsom læsning – til vores forsvar, er det alt sammen sandt.

Stick around for more

Marie & Loa aka two Flakes in Flakestudios

Tidligere indehavere af brandet Dixie Grey og nu on-a-rumbly-rocky-road-of-adventures.

#passthecake #lickyourlife #thosepantsaremine #flakestudios #stilllookinglike35thankyouverymuch  #itsnotajoke #itsthetruth #twoflakes #MClicensat40isnotacrisis #marcisnotmyloverhesmyaddicition #dontdreamlifeliveit #momwho  #isironmanforpeoplewhoforgotaboutsex #dontmindmyballs #fashionisnonobrainer #clothesarestories #liveit #loveit #fuckit #oratleastenjoytheride

GemGemGemGem

GemGemGemGem

GemGemGemGem

GemGem

GemGem