Buckle up and enjoy, Kids. Super Mom’ just arrived.

Her begynder historien om SUPER MOM. Verden mest almindelige mor. Historien er pure opspind, men alligevel den skinbarelige sandhed*. For SUPER MOM lever i os alle som viljen til at gøre alt det bedste i hele verden for vores unger. Uden at miste os selv undervejs. Please enjoy vores lille flaky project.

#momwho #justkidding #supermom

*Ingen børn eller mænd vil lide større overlast i serien …eller måske muligvis hvis de læser den!

Super Mom just arrived

Introducing Vegas

Den dag Super Mom lykkedes med sit livs fysisk mest krævende job, var den dag, hun pressede sin førstefødte ud igennem en utrolig snæver kropsåbning. Fissen, Kussen, Tissekonen, Fjamsen, Fjabben, Dåsen, Vaginaen…Kært barn har mange navne, men Super Mom kaldte nu sin Vegas. Efter Las Vegas naturligvis.

& elastikken

Super Mom, havde aldrig været i Vegas (byen forståes), men det gav på en eller anden måde mening med det navn. For når Super Mom forestillede sig byen, var den altid åben og fuld af muligheder, og indimellem kunne man være heldig at trække den helt store Jack Pot i en random automat. Nå ja, og så var Vegas også typen til spidse stiletter og paillettrusser – altså næsten på den sofistikerede måde – og først rigtigt i sit es efter midnat.

Vegas, der således indtil denne dag, havde haft en helt anden karriere – og på mange måder en mere ensidig og taknemmelig karriere, klarede jobbet forbløffende professionelt. Som en kvalitets elastik, (en af dem man betaler 10 kr. ekstra for hos boghandleren.) kunne Vegas uden varsel strække sig og gabe over, nå ja, et helt barn. Derfor kunne Super Mom heller ikke andet, end at være temmelig stolt over Vegas formåen. Det var som om det fulde potentiale endeligt var opnået og de to tætte venner, kunne give hinanden et velfortjent High Five. Lidet vidste nogen af dem, at det først var efterfølgende de højeste bjerge skulle bestiges, idét ingen havde fortalt dem at elastikken kunne snyde og ikke være i stærk nok kvalitet til at trække sig sammen efter præstationen.….Men det er en helt anden historie, som vi vender tilbage til senere.

A Super Mom is born

Nå, men da det endelig lykkedes, så Super Mom ned på sin lille nyfødte skabning og vidste, at det her var en ganske særlig dag, som hun ville huske mange år frem i tiden. Det viste sig nemlig at være dagen, hvor hun fik sin nye titel og begyndte på sit nye job som Super Mom. Noget der skulle blive til en livslang karriere af op og nedture, dårlige beslutninger, men masser af gode intentioner og en stor portion ren lykke og kærlighed.

To be continued …

SUPER HERO Super Mom' just arrivedSuper Mom

GemGem

GemGem

For this shoot Super Mom wore a super everday Mom look:

Olivia Newton John kind of pants from American Apperal. A crisp Dreams + Dust tee. Boots from IvyLee. And to top it up a very rock’n roll rabbit fur jacket – vintage thank you very much.

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGemGemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *