We’re gonna be okay!

Her fortsætter historien om Super Mom. Verden mest almindelige mor. Historien er sandt opspind, det husker I nok. Og vi kredser om begyndelsen på det hele lidt endnu, for rigtigt at få greb om nældens rod, kilden til hele miseren – miraklet! Please enjoy vores lille flaky project.

#doggystyle #backtolife #supermom

'It´s ok!' by Flakestudios.comWakey wakey Mommy

Den dag Super Mom sammen med Vegas lukkede døren op for en spændende ny Mom karriere, lukkede de også i fællesskab op for en ny verden af overraskende uflatterende problematikker og udfordringer. En verden der – let´s face it – indeholdt en del mere lort end lagkage.

Som vi tidligere har berørt, var Super Mom slet ikke blevet orienteret om alle de bivirkninger og helt konkrete lorteopgaver, jobbet medførte. Hun huskede alene at være blevet briefet om frynsegoder som orlov, kage (masser af kanelsnurre fra Meyers og kaffe i koppen) og uforstilt kærlighed. Måske fordi hun blev ved med, at falde i søvn efter læsning af kapitel 1 i Jobbeskrivelsen – ‘Undfangelsen’. På en måde meget forudsigeligt eftersom det var den normale og fuld ud socialt accepterede reaktion efter tilfredsstillelsen ved en veludført en undfangelses-akt, eller altså sex.

A badass doggy style & back to life

Så efter at have overlevet selve miraklet = At have ligget storstønnende med nøgen Vegas i en stilling, der mest af alt kan sammenlignes med en solo-doggy-style. At have squattet indsmurt i blod og bæ og med skum om munden råbt ‘hvor helvede bliver den sprøjte af?’ For til sidst at slutte seancen af med, at iføre sig selv en voksenble og som den største naturlighed i verden blotte sine imponerende … areolaer for omverden. Ja så, så var Super Mom af den overbevisning, at nu blev det hele fryd og gammen. Nu var det værste overstået. Nu skulle hun bare lige finde ud af, hvordan helvede den der babylift skulle sættes fast i bilen, og så var det alt sammen okay igen. Back to normal. Back to life.

“No worries. We’re gonna be okay. Javist, nu er vi tre, fire med den hæmoride jeg har i røven, fem med den bums jeg har på hagen. Men altså. It’s ok.’

Og som det senere skulle vise sig, var det hele okay. Bare på en helt anden måde en Super Mom havde forstillet sig.

To be continued …

It´ok! by Flake StudiosIt´s OK! Super Mom photo by Flakestudios.com'It´s OK' by Flakestudios.com

For this shoot Super Mom wore:

A male JPS tee. Pepita checked Zara pants. Wonderful Jimmy Choo shoes and a super size tampax … because she sucks it up, girls.

GemGem

GemGem

GemGem

GemGemGemGemGemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGemGemGem

GemGem

GemGem

 

One thought on “We’re gonna be okay!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *